Top 5 firmabiler

flexlease-firmabil

Erhvervsleasing betyder, at dit firma eller din arbejdsgiver betaler alle udgifter i forbindelse med leasing af bilen. Oftest erhvervsleaser man en fabriksny bil, men erhvervsleasing er også en af de mest almindelige former inden for flexleasing. Flexleasing har den fordel, at det gør det muligt at erhvervslease en brugt bil. Nogle af de fordele der er, når man vælger at flexlease sin firmabil, er blandt andet i forhold til beskatning og fleksibiliteten af leasingaftalen.

Når bilen er over tre år gammel, beregnes beskatningsgrundlaget nemlig ud fra markedsprisen. Hvordan beskatningsgrundlaget helt nøjagtigt bliver beregnet, er derfor individuelt og kommer helt an på de forskellige bilers alder, udstyr, variant og kørte kilometer. Oftest er det dog langt under beskatningen af en ny bil. Står du og skal have ny firmabil, kan det derfor godt betale sig at flexlease en lettere brugt bil. Mange flexleasingselskaber tilbyder endda at hente bilen i Tyskland, hvor udbuddet er langt større.

5 populære firmabiler

For at give lidt inspiration til dit valg af firmabil, har vi lavet en top 5 over populære firmabiler.

Mercedes-Benz E-klasse

E-klassen fra Mercedes består af fem generationer. Samtidig er E-klassen en af de bedst sælgende modeller fra Mercedes med mere end 12 millioner solgte biler i 2015. Den fås både som sedan, stationcar, cabriolet, coupé og som en ’’All-Terrain’’.

mercedes-benz-e-klasse

BMW 5-serie

Mærket hvor der ikke bliver gået på kompromis med noget, skal selvfølgelig også på top 5.
BMW’s 5-serie er en serie af mellemklassebiler, og har været på markedet siden 1972. Stationcar versionen kom på markedet lidt senere, nemlig i år 1991. Den fås både som 4-dørs sedan og 5-dørs stationcar.

bmw-5-serie

Audi A6

A6’eren findes i dag som 4-dørs sedan og 5-dørs stationcar. Den moderne A6’s motor er en god blanding af god kraft, lavt brændstofforbrug, ny teknologi og fremragende køredynamik. Samtidig får du en elegant bil med et progressivt design, hvor du giver dig selv noget særligt.

audi-a6

BMW X5

BMW X5 er BMWS første SUV og havde sin debut i 1999. Anden generation af BMW X5, også kendt som E70, kom til verden i 2006, hvor tredje generation, F15, blev præsenteret i 2013. Så hvis du ønsker en større firmabil, er der mange fordele at hente i BMW X5.

bmw-x5

Mercedes-Benz ML350

Endnu en SUV, som også er fordelagtig for dig som ønsker en større firmabil. M-klassen er den første SUV fra Mercedes-Benz og er en klasse for sig selv.

mercedes-benz-ml350

Læs mere om erhvervsleasing.