Nyt badeværelse

Hvad skal man tænke på når man udskifter sit badeværelse? Hvordan sikrer man sig et tilfredsstillende resultat i det hav af muligheder der er? 

I et hav af forskellige fliser, vaske, toiletter og brusekabiner, kan det være svært at holde fokus. Nogle ting betragtes som en nødvendighed i et badeværelse. Andre ting er luksus. For at finde ud af hvad der passer til dig, kan det være en god ide at kigge ind på LeonPetersen.dk og få inspiration.

Det helt rigtige toilet

Hvad det helt rigtige toilet er, kan være svært at sige. Det er nok heller ikke det samme for alle. Højde, brædet, skylleknap og farve er nogle af tingene man skal tænke på. Skal man sidde højt, og brædet være af træ, men en hive mekanisme til at skylle med. Eller noget helt andet. En tur til en butik der sælger disse ting er nødvendig.

Fliserne

Mørke eller lyse fliser. Nogle vil nok kalde det for et dilemma. Det er vel et luksus problem. Men der skal stadigvæk tages en beslutning. Og hvor store skal de være? Vælger man fliser op ad væggene og inde i brusekabinen, har man endnu flere flisetyper at vælge. Og vælge mellem. Igen kan en tur til et byggemarket eller lignende, være en god ide.

Priser

Prisen for et nyt badeværelse afhænger selvfølgelig af størrelse og typer møbler. Er det de dyre mærker som Villeroy & Boch, eller de normale IFÖ og Gustavsberg. Og har du et lille badeværelse på 6 m² eller et stort på 16 m², kan prisen variere enormt. Pladsen skal jo også udnyttes på bedste vis. Så nogle gange kan du være nød til at købe i et andet prisleje end du havde planlagt.

Tiden på badeværelset

Nogle gange undervurderer man tiden man bruger på badeværelset. Man er der flere gange om dagen. At brusebad bliver hurtigt en dejligere oplevelse med et lækkert badeværelse. Kvinder bruger ofte lang tid på hår og makeup. Det foregår ofte på badeværelset, så det kan være dejligt med et flot og luksuriøst badeværelse.

Når det kommer til stykket, er der ingen der kan fortælle dig hvad det rigtige badeværelse er for dig. Professionelle kan vise dig på vej og give dig inspiration. Men i sidste ende er det en selv der må finde ud af hvad det rigtige er og træffe nogle beslutninger. Og det er vel heller ikke værre end at et badeværelse kan laves om.