Find gratis ting på nettet

Der findes mange gratis fornøjelser på nettet. Nogle er sværere at finde end andre, men vi synes ikke, at du skal snydes for nogle af dem. Derfor har vi støvsuget nettet for gratis ting, så du ikke går glip af noget.

Gratis færgetur

I denne Corona-tid, har du mulighed for at tage gratis med 53 forskellige færger. Hvis du gerne vil på ø-hop i sommerferien eller besøge din familie, som bor på en af de danske øer, så er dette en oplagt mulighed.

Gul og gratis

Gul og Gratis er et alternativ den Den Blå Avis. På Gul og Gratis findes sektionen 'Bortgives', hvor du kan finde mange forskellige ting, som kan afhentes uden beregning. Det er selvfølgeligt ikke alle ting der er af lige god stand, nogle ting kan være ret svære at afhente. Fx findes der i denne kategori en udestue (som skal skilles ad) og fliser, som først skal graves fri af jorden.

Gratis medlemskab

Du kan finde alt fra dating-sider til computerspil, film/serier og software, hvor du får en gratis prøveperiode. Ofte vil denne prøveperiode være på 30 dage, som du kan “forlænge” hvis du opretter en ny mail-konto og tilmelder dig med den. Det er måske ikke super god stil, men det er ikke ulovligt og ret nemt.

Bonus point på gamblingsider

Næsten alle online spillesider tilbyder en gratis bonus når du tilmelder dig. Flere steder behøver du ikke engang selv at sætte penge ind på din konto, for at få denne gratis bonus. I teorien kan du vinde mange penge gratis på denne måde, men der følger som oftest et krav om, at denne bonus skal satses 10-30 gange, før at du kan få den udbetalt. Sandsynligheden for at du har nogle penge tilbage efter denne gennemspilning er dog lav, så sæt ikke dine forhåbninger for højt.

Gratis alternativ Office-pakke

Office pakken er desværre ikke gratis, men det er Google Drive, som i stor stil tilbyder de samme muligheder som MS Office. Det eneste det kræver, er at du har en konto hos Google. Her får du alle de basale funktioner (og en del avancerede) fra Excel, Word og Powerpoint i Googles version, som hedder Sheets, Docs og Slide.

Rabatkoder

Mange steder kan du også finde rabatkoder til diverse webshops. Koderne giver ofte 10-20% rabat og ligger frit tilgængeligt på nettet. Mange af disse koder virker ikke, men det kræver ikke mange minutter at finde en håndfuld rabatkoder, når du alligevel shopper på nettet, som du kan afprøve i når du betaler i checkout.