Den bedste måde at lære et nyt sprog på

Der er mange måder hvorpå man kan lære et nyt sprog, og det er et emne der er relevant for mange. Har du familie der taler et fremmedsprog, eller begynder din arbejdsplads at stille nye krav til dine sprogfærdigheder, er det godt at kunne leve op til forventningerne.

Det er hårdt at lære et nyt sprog, og  det kan virke uoverskueligt. Der er mange regler og undtagelser man skal have styr på - så hvor og hvordan starter man lige?

Glem de gængse forslag

Har du spurgt din familie og venner om hvordan man nemmest lærer et nyt sprog, er du garanteret stødt på disse forslag:

  • Der findes avancerede computerprogrammer til det!
  • Læs op på de grammatiske regler!
  • Husk 10 nye ord hver dag!

Ovenstående er kun med til at besværliggøre processen, og er kun nødvendigt, hvis du har planer om at blive ekspert i sproget.

Brug din tid på det der virker!

Nej, den mest effektive metode til at lære et nyt sprog på er at besøge det sted hvor sproget bliver talt. Du skal altså rejse til det land, hvor de taler det sprog, du ønsker at lære. Ved at gøre det lærer du ikke blot sprogets facetter, men får også et indblik i landets kultur. Selvom at det ikke er noget man tænker over, har et lands kultur en utrolig stor indvirkning på sproget

Eurostudy.dk har udelukkende specialiseret sig i sprogrejser, og har med garanti en rejse til det land du ønsker at besøge!

Når du bor eller besøger et fremmed land, er du tvunget til at tale sproget. Denne form for tvang vil betyde, at du lære sproget 10 gange hurtigere, end hvis du studerer det på aftenskolen derhjemme.

Det vil hurtigt gå op for dig, at det at lære sproget, er din eneste mulighed for at kommunikere med de lokale. Så for ikke at blive isoleret og ladt til dig selv, er du nødt til at bruge energi på at lære sproget.